Werving en Selectie

Op zoek naar een leuke, uitdagende vaste baan? FrieSelect helpt je verder. We bemiddelen kandidaten voor interessante werkgevers in heel Nederland.

Onze vacaturebank
Ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan kun je via ons solliciteren op een vacature uit onze vacaturebank. Zie je nog geen passende vacature? Neem contact met ons op. In een gesprek bekijken we of wij je verder kunnen helpen.

Wanneer ik voor een vacature in aanmerking kom, hoe gaat dat dan?
Je begint met een intakegesprek met één van onze recruiters. Daarnaast doe je en korte loopbaantest. Hiermee brengen we in kaart waar je ambities liggen, wat je competenties zijn en in welke organisatie jij goed tot je recht komt. Kom je in aanmerking voor een vacature? Dan organiseren we een eerste gesprek met jouw (wellicht) toekomstig werkgever.

Assessments
Om voor sommige vacatures in aanmerking te komen, moet je eerst een assessment doorlopen. Deze assessments nemen we in eigen huis af. Uiteraard zorgt FrieSelect voor goede en professionele begeleiding. We leggen je uit wat je kunt verwachten en we geven je tips. En we zorgen voor een ontspannen sfeer.

Een match…?
Voldoe je aan het profiel? Dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Is er sprake van een wederzijdse match, dan volgt een gesprek over arbeidsvoorwaarden en procedures. Ook hierin kunnen we je adviseren.

Eén aanspreekpunt
Bij FrieSelect vinden we persoonlijke begeleiding belangrijk. Vanaf de eerste intake heb je te maken met één aanspreekpunt. Jouw persoonlijke recruiter begeleidt je in het volledige selectieproces.

Een baan via FrieSelect:

  • Vacatures bij interessante werkgevers in Noord- en West-Nederland
  • Goede begeleiding én een aanspreekpunt
  • Een uitgebreide intake
  • Een persoonlijke en ontspannen sfeer

 

Mariska Hartog

Een baan gezocht die echt bij je past?

Neem contact op met FrieSelect

Neem contact op