Een detachering via Frieselect

Je kunt op verschillende manieren via FrieSelect werken. Een detachering is daar één van. Dit betekent dat je in dienst bent van FrieSelect. Wij lenen je vervolgens uit aan een opdrachtgever.

Detachering, gewoon goed geregeld
Wanneer je bij ons gedetacheerd bent, zij wij verantwoordelijk voor jouw personeelszaken: je salaris, arbeidsvoorwaarden en je urenadministratie. We zorgen er uiteraard voor dat je voorwaarden overeenkomen met die van collega’s die in vaste dienst zijn bij een opdrachtgever.

Voor onbepaalde en bepaalde tijd
Detacheren kan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Bij een overeenkomst voor bepaalde tijd spreken we af hoe lang de opdracht gaat duren, daarna stopt de overeenkomst. Er zijn ook overeenkomsten voor onbepaalde tijd. Dan ben je vast bij ons in dienst en zorgen wij dat je steeds aan het werk blijft.

Hoe werkt het?
Een opdrachtgever meldt zich bij FrieSelect met een detacheringsopdracht. Wij werven en selecteren geschikte kandidaten. Geloven wij in jou? Dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Uiteraard krijg je uitleg over arbeidsvoorwaarden en procedures. Wanneer er een match is, maken we de opdracht definitief.

Begeleiding
Bij FrieSelect vinden we een goede begeleiding belangrijk. Vanaf de eerste intake heb je te maken met één aanspreekpunt. Deze houdt tijdens een opdracht contact met je. We vragen ook je opdrachtgever om input.

Een detachering via FrieSelect:

  • In beeld bij interessante werkgevers
  • Stipte en correcte uitbetaling van je salaris
  • Goede arbeidsvoorwaarden en gelijkheid in beloning en ontwikkeling
  • Een eenvoudig online systeem voor je urenregistratie

 

Wayne Broers

Interessante detacheringsopdracht gezocht?

Neem contact op met FrieSelect

Neem contact op