Voor werkgevers

Zo werkt FrieSelect

FrieSelect is een samenwerkingspartner van HRM-Friesland en HRM Office en biedt oplossingen op het gebied van recruitment voor ondernemers. Het is van groot belang om goed personeel aan te trekken en te behouden, en dit begint bij een effectieve werving en selectieprocedure. Door te zorgen dat beide partijen bij aanvang van de samenwerking dezelfde verwachtingen hebben, wordt de kans op succes vergroot. FrieSelect hanteert een HRM-visie en selecteert alleen kandidaten waarvan wij overtuigd zijn dat zij bij de organisatie en de vacature passen.

We bieden verschillende mogelijkheden om dit te realiseren, waaronder recruitment, uitzending en headhunting. Bovendien zijn veel van onze adviseurs TMA-assessor.

Kortom, FrieSelect is de partner voor ondernemers die op zoek zijn naar de juiste mensen voor hun organisatie en die waarde hechten aan een zorgvuldige en doelgerichte werving en selectieprocedure.

Waarom klanten voor ons kiezen? Dat lees je hier

Vijf redenen waarom werkgevers voor FrieSelect kiezen:

  1. De juiste kandidaat op het juiste moment: Wij zorgen ervoor dat u altijd toegang heeft tot de juiste kandidaat op het moment dat u deze nodig heeft.
  2. Tijdelijke en flexibele oplossingen: FrieSelect biedt veelzijdige oplossingen, waaronder detachering, payrolling en uitzendovereenkomsten, om aan uw tijdelijke en flexibele personeelsbehoeften te voldoen.
  3. Geen zorgen over werving en selectie: U hoeft zich geen zorgen te maken over de complexe werving- en selectieprocedures. Wij nemen dit volledig uit handen.
  4. Helder en eerlijk advies: Wij voorzien u van transparant en eerlijk advies over uw wervings- en selectiebehoeften, gebaseerd op onze expertise en ervaring.
  5. No cure, no pay: Bij FrieSelect werken we op basis van ‘no cure, no pay’, wat betekent dat u pas betaalt wanneer we de geschikte kandidaat voor u hebben gevonden.

Kies voor FrieSelect en ervaar de voordelen van efficiënte, professionele, en kosteneffectieve oplossingen voor uw personeelsbehoeften. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.