Werving en Selectie

Als werkgever zoek je een kandidaat die bij jouw ambities past. Maar wat is in de huidige markt realistisch? Waar moet je rekening mee houden en aan welk profiel moeten kandidaten minimaal voldoen?

Allround
FrieSelect is allround in werving en selectie. Dit betekent dat wij jou al het werk uit handen nemen. Van het opstellen van de vacature-omschrijving tot actief zoeken van kandidaten. Van het kennismakingsgesprek tot en met het afnemen van een assessment.

Een groot netwerk
De kracht van FrieSelect ligt in een groot netwerk in Noord-Nederland. Onze medewerkers kennen jouw regio en jouw vakgebied. En nog belangrijker: wij weten kandidaten te bereiken. In elke branche, in elke specialisatie.

Een eerlijk antwoord
FrieSelect is helder en eerlijk over verwachtingen en haalbaarheid. En we stellen pas een kandidaat voor als die volgens ons ook ├ęcht voldoet en waarin wij ├ęcht geloven. Ook bij selectieadvies krijg je een eerlijk antwoord.

Niet meteen op de loonlijst?
Eerst in de praktijk ervaren wat een kandidaat in huis heeft? Bij FrieSelect kun je een kandidaat de eerste 13 weken op detacheringsbasis inhuren. Ben je tevreden, dan bied je de kandidaat na die periode een contract aan.

Arnout Batterink

Werving en selectie gewoon goed geregeld?

Neem contact op met FrieSelect

Neem contact op