Werving en Selectie

Als werkgever ben je op zoek naar een kandidaat die naadloos aansluit bij je bedrijfsambities. Maar wat is realistisch in de huidige markt? Waar moet je op letten en welk profiel moeten kandidaten minimaal hebben?

Allround dienstverlening: FrieSelect is de specialist in werving en selectie. Dit betekent dat we alle taken van jou overnemen, van het opstellen van de vacature-omschrijving tot actieve kandidatenwerving, van kennismakingsgesprekken tot het afnemen van assessments.

Een breed netwerk: De kracht van FrieSelect ligt in ons uitgebreide netwerk in Noord-Nederland. Onze teamleden zijn bekend met jouw regio en jouw vakgebied. Wat nog belangrijker is, we weten hoe we kandidaten kunnen bereiken, ongeacht de branche of specialisatie.

Transparantie en eerlijkheid: FrieSelect staat voor duidelijke en eerlijke communicatie over verwachtingen en haalbaarheid. We stellen pas een kandidaat voor als we oprecht geloven dat ze aan de vereisten voldoen. Ons selectieadvies is altijd gebaseerd op een eerlijke beoordeling.

De optie om niet direct in dienst te nemen: Wil je liever eerst de kwaliteiten van een kandidaat in de praktijk ervaren voordat je ze vast in dienst neemt? Bij FrieSelect kun je een kandidaat gedurende de eerste 13 weken op detacheringsbasis inhuren. Als je tevreden bent, kun je de kandidaat na deze periode een vast contract aanbieden.

Bij FrieSelect hebben we één doel: de juiste match vinden om jouw bedrijfsdoelen te realiseren. Wij zijn toegewijd om dat doel te bereiken met onze uitgebreide dienstverlening en eerlijke benadering.

Marietje Vroegop – Miedema

Werving en selectie gewoon goed geregeld?

Neem contact op met FrieSelect

Neem contact op