Zo werkt Frieselect

Op zoek naar uitdagend werk dat bij jou past? FrieSelect helpt elk jaar vele werkzoekenden aan een vaste of tijdelijke baan.

Wat voor vacatures bieden jullie?

FrieSelect werkt voor verschillende bedrijven en organisaties in Nederland die op zoek zijn naar vast of tijdelijk personeel. Kijk eens in onze vacaturebank voor een overzicht van de vacatures die wij in de aanbieding hebben.

Jullie bieden detacheringen en uitzendwerk: wat is het verschil?

In beide gevallen ben je in dienst bij FrieSelect. Een detachering biedt meer zekerheid dat je voor een langere periode aan de slag kunt. Daar staat tegenover dat je een detachering niet zomaar kunt opzeggen. Een uitzendcontract biedt jou en de opdrachtgever meer flexibiliteit.

Ik zie een interessante vacature en dan?

Je kunt online solliciteren op een vacature. Wij nemen daarna contact met je op om te kijken of je in aanmerking komt voor de vacature.

Wanneer ik voor een vacature in aanmerking kom, hoe gaat dat dan?

Je hebt eerst een intakegesprek met één van onze recruiters. Hiermee brengen we in kaart wat je ambities en je competenties zijn. Kom je in aanmerking voor een vacature? Dan organiseren we een eerste gesprek met jouw (wellicht) toekomstig werkgever.

Nemen jullie ook loopbaantesten en assessments af?

Ja, maar dat hangt van de vacature en de opdracht af. Kom je in aanmerking voor een assessment, dan zorgen wij voor goede en professionele begeleiding. We leggen je uit wat je kunt verwachten en  geven je tips. En we zorgen voor een ontspannen sfeer.

Welke begeleiding krijg ik?

Bij FrieSelect vinden we persoonlijke begeleiding belangrijk. Vanaf de eerste intake heb je te maken met één aanspreekpunt die samen met jou het selectieproces doorloopt. Maar ook tijdens een opdracht houden we contact met je. We vragen ook je opdrachtgever om input.

Ik zoek werk, maar jullie hebben geen passende vacature. Kan ik een open sollicitatie sturen?

Dat kan. Stuur ons je cv per mail. Of neem vooraf contact op met één van onze recruiters om te kijken wat voor werk je zoekt en of wij je verder kunnen helpen.

 

Mark Hietkamp

Ga je voor een baan die écht bij jou past?

Neem contact op met FrieSelect.

Contact