Zo werkt FrieSelect

Goede werknemers gezocht? Elk jaar plaatst FrieSelect vele kandidaten succesvol bij bedrijven in Nederland. Niet voor niets dat klanten onze dienstverlening waarderen met een 8,1.

Welke oplossingen bieden jullie?
Extra zekerheid, flexibiliteit of juist een goede oplossing voor de lange termijn? FrieSelect biedt altijd een oplossing die bij jouw vraag past. Als opdrachtgever kun je bij ons terecht voor de werving & selectie van personeel, detacheringen, uitzendkrachten en payrolling.

Hoe ziet werving- en selectie er bij jullie uit?
We verzorgen het volledige wervings- en selectietraject van nieuw personeel. Dit start met een eerste gesprek om jouw wensen als opdrachtgever in kaart te brengen. Wat is realistisch, welke competenties vraag je en welk functieprofiel past daarbij? Uiteraard zorgen we voor een goede vacaturetekst die de doelgroep bereikt. We selecteren kandidaten, doen een intake en nemen waar nodig een assessment af. Uiteraard organiseren we het eerste gesprek met de kandidaat.

Wat kost dat?
We werken op basis van ‘no cure, no pay’. Wie een opdracht bij ons uitzet, betaalt alleen na een succesvole plaatsing. Mensen die wij detacheren of uitzenden, staan bij ons op de loonlijst. Die betaal je op basis van gewerkte uren.

Ik wil een kandidaat niet meteen in dienst nemen, kan dat?
Eerst in de praktijk ervaren wat een kandidaat in huis heeft? Bij FrieSelect kun je een kandidaat inhuren op uitzend- of detacheringsbasis. Tevreden? Dan biedt je de kandidaat na de uitzendtermijn een contract aan.

Hoe werven jullie kandidaten?
Dit doen op verschillende manieren. We zetten vacatures uit via vacaturebanken en wervingssites. Maar we benaderen ook actief kandidaten. We hebben hiervoor een sterk netwerk in Noord-Holland, Groningen, Drenthe en Friesland.

Hoe zorgen jullie voor de juiste match?
We zijn niet alleen geïnteresseerd in het cv van onze kandidaten, maar ook in de persoon achter een cv. Of het nu om een uitzendkracht of een detachering gaat: elke kandidaat wordt bij de intake getest. Wat is zijn ambitie, waar liggen zijn of haar competenties en wat zijn verbeterpunten? Afhankelijk van de functie en de vraag van een opdrachtgever voeren we diverse assessments uit.

 

Jorrit Osinga

Goede kandidaat vinden voor jouw vacature?

Neem contact op met FrieSelect.

Neem contact op