FrieSelect in een notendop

“Op zoek naar toptalent? Elk jaar plaatsen we met succes talloze kandidaten bij bedrijven in heel Nederland.”

Welke oplossingen bieden we? Of je nu extra zekerheid, flexibiliteit, of een langetermijnoplossing nodig hebt, FrieSelect heeft altijd het antwoord op jouw vraag. Als opdrachtgever kun je bij ons terecht voor werving & selectie van personeel, detachering, uitzendkrachten, en payrolling.

Hoe verloopt ons wervings- en selectieproces? Bij ons begint alles met een grondig gesprek om jouw behoeften als opdrachtgever te begrijpen. We stellen vast wat realistisch is, welke competenties je zoekt en welk functieprofiel daarbij hoort. Onze vacatureteksten bereiken de juiste doelgroep. We selecteren kandidaten, voeren intakegesprekken, en indien nodig assessments uit. Het eerste gesprek met de kandidaat regelen we vanzelfsprekend.

Wat zijn de kosten? Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Je betaalt pas na een succesvolle plaatsing. Medewerkers die we detacheren of uitzenden staan bij ons op de loonlijst en worden betaald op basis van hun gewerkte uren.

Een kandidaat eerst testen? Wil je eerst zien wat een kandidaat kan voordat je deze in dienst neemt? Bij FrieSelect kun je een kandidaat inhuren op uitzend- of detacheringsbasis. Als je tevreden bent, bied je de kandidaat na de uitzendtermijn een vast contract aan.

Hoe vinden we kandidaten? We gebruiken verschillende methoden. We plaatsen vacatures op vacaturebanken en wervingssites, maar we benaderen ook actief kandidaten. Ons sterke netwerk in Noord-Holland, Groningen, Drenthe en Friesland helpt hierbij.

Hoe zorgen we voor de juiste match? We kijken niet alleen naar het cv van onze kandidaten, maar ook naar de persoon achter het cv. Of het nu gaat om een uitzendkracht of een gedetacheerde, elke kandidaat ondergaat een uitgebreide intake. We onderzoeken hun ambities, competenties en verbeterpunten. Afhankelijk van de functie en de eisen van de opdrachtgever voeren we verschillende assessments uit. Wij geloven in de kracht van een perfecte match.

Mark Ley

Goede kandidaat vinden voor jouw vacature?

Neem contact op met FrieSelect.

Neem contact op