Detacheren

Op zoek naar een ervaren professional voor een detacheringsopdracht? FrieSelect levert de perfecte kandidaat.

De voordelen van detacheren: Met detacheren huur je via FrieSelect een deskundige in. Dit biedt de flexibiliteit en zekerheid dat je voor een bepaalde periode kunt beschikken over de benodigde expertise. De gedetacheerde is in dienst bij ons, wat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor alle personeelszaken.

FrieSelect neemt de regie: Gebaseerd op jouw behoeften zoeken, selecteren, en presenteren we geschikte detacheringskandidaten. Zodra we een match hebben, zorgen we ervoor dat de financiële en juridische aspecten goed geregeld zijn.

Kwaliteitsborging: Natuurlijk voeren we een grondige voorselectie uit. We controleren referenties en voeren tests uit om de kwaliteit te waarborgen. Wanneer we geschikte kandidaten vinden, kun jij als werkgever beslissen met wie je wilt samenwerken op basis van een persoonlijk gesprek.

Onze kracht: FrieSelect onderscheidt zich door ons uitgebreide netwerk. Onze medewerkers hebben diepgaande kennis van de regio en verschillende vakgebieden. Maar wat nog belangrijker is, is dat we de vaardigheid hebben om de juiste kandidaten te vinden, ongeacht hun specialisatie of branche.

Bij FrieSelect hebben we één doel: zorgen dat jij toegang krijgt tot de juiste talenten die jouw projecten tot een succes maken. Onze expertise en ons netwerk staan tot jouw beschikking.

Wayne Broers

Een detachering die goed uitpakt?

Informeer naar de mogelijkheden bij FrieSelect.

Neem contact op