Als uitzendkracht aan het werk

In korte tijd veel ervaring opdoen? Kennismaken met verschillende opdrachtgevers? Als uitzendkracht kom je nog eens ergens! FrieSelect biedt divers uitzendwerk en prima voorwaarden.

De voordelen van uitzendwerk
Als uitzendmedewerker doe je in korte tijd ervaring op bij verschillende bedrijven en organisaties. Fijn wanneer je van flexibel houdt. Maar vaak ook een mooie opstap naar een vaste baan: want bedrijven leren ook jou kennen.

Gewoon goed geregeld
Als uitzendmedewerker ben je in dienst bij FrieSelect. Wij zijn verantwoordelijk voor jouw personeelszaken: je salaris, arbeidsvoorwaarden en je urenadministratie. Als je voor ons werkt, kun je rekenen op goede voorwaarden en stipte uitbetaling van je salaris.

Uitzendwerk op elk niveau
FrieSelect heeft een uitgebreid netwerk in Noord- en West-Nederland. Hierdoor ben je in beeld bij interessante werkgevers. Van lbo- tot wo-niveau: je vindt bij FrieSelect uitzendwerk op allerlei niveaus binnen verschillende vakgebieden. Kijk eens in onze vacaturebank.

Hoe werkt het?
Interessante vacature gezien, of ben je door ons benaderd? Dan volgt eerst een intakegesprek met één van onze recruiters. Daarnaast doe je een korte loopbaantest. Hiermee brengen we in kaart waar je ambities liggen, wat je competenties zijn en in welke organisatie jij tot je recht komt. Kom je in aanmerking voor een uitzendvacature? Dan organiseren we een eerste gesprek met je (wellicht) toekomstige werkgever.

Begeleiding
Bij FrieSelect vinden we persoonlijke begeleiding belangrijk. Vanaf de eerste intake heb je te maken met één aanspreekpunt die met jou zoekt naar uitzendwerk dat bij jou past. Maar we denken ook met je mee over je loopbaanontwikkeling. Is een uitzendklus afgelopen? Ook dan blijf je bij ons in beeld.

Uitzendwerk via FrieSelect:

– In beeld bij interessante werkgevers in Nederland
– Stipte en correcte uitbetaling van je salaris
– Goede arbeidsvoorwaarden
– Persoonlijke begeleiding en aandacht
– Een eenvoudig online systeem voor je urenregistratie

Wayne Broers

Op zoek naar uitzendwerk?

Neem contact op met FrieSelect

Neem contact op